P 1708 Dugit Messianic Outreach Center

Het woord ‘Dugit’ betekent kleine vissersboot, zoals gebruikt door de discipelen van Jezus op het Meer van Galilea. In 1993 begon evangelist Avi Mizrachi met straathoekwerk in het hart van Tel Aviv. Mensen krijgen liefde, aandacht en hulp. Broodnodig, want Tel Aviv kent veel daklozen en mensen met drugs- en andere verslavingen.

Regelmatig wordt er ‘Dugit Live’ gehouden, met optredens van gelovigen die door middel van muziek en getuigenissen hun geloof delen. Vanuit dit werk is de levendige gemeente Adonai Roi ontstaan, wat betekent: De Heer is mijn Herder. Dugit opent in 2019 een nieuwe ‘gebedstoren’ in een hoog gebouw, van waaruit voor het heil voor de stad en het land kan worden gebeden.

Directeur: Avi Mizrachi
Type: Evangelisatie
Plaats: Tel Aviv
Website: www.dugit.org

24-07-2019

Gerelateerde informatie

De gemeente Shemen Sasson (‘vreugdeolie’) komt vrijdagmiddag samen in een zaaltje in downtown Jeruzalem. Eén van de belangrijkste speerpunten van de gemeente is de vechtsportschool Atos die op andere dagen van de week actief is in de samenkomstruimte. Getrainde gemeenteleden geven er les in jiu jitsu en Krav Maga.
P 1731 Shemen Sasson
13-06-2019
De gemeente 'Melech Hamlachim’ (Kings of Kings / Koning der koningen) is één van de grote Messiaanse gemeenten in Israël. De gemeente is gevestigd in het hart van Jeruzalem en trekt een internationaal publiek en houdt, in tegenstelling tot de meeste gemeenten in het land, op zondagmiddag diensten.
P 1765 King of Kings Community
13-06-2019
De gemeente Hamaayan in de stad Kfar Saba bij Tel Aviv is met recht internationaal te noemen. Leden zijn afkomstig uit 20 landen. Hoewel de voertaal Hebreeuws is, zijn er huisgroepen in het Spaans, Portugees, Engels en Russisch. In Tel Aviv is inmiddels een Indiase dochtergemeente gestart voor de vele Indiase mensen die bij Israëlische ouderen in de verzorging werken.
P 1727 Kehilat HaMaayan
13-06-2019