1708 Dugit Messianic Outreach Center

Avi Mizrachi, uitvoerend directeur

Het woord ‘Dugit’ betekent kleine vissersboot, zoals gebruikt door de discipelen van Jezus op het Meer van Galilea. In 1993 begon Dugit als een outreach centrum in het hart van Tel Aviv waar mensen in een liefdevolle omgeving terecht konden voor een kop koffie en waar ze konden horen over de liefde van Jezus. Regelmatig wordt er ‘Dugit Live’ gehouden, met optredens van gelovigen die door middel van muziek en getuigenissen hun geloof delen. Vanuit dit werk is de levendige gemeente Adonai Roi ontstaan, wat betekent: De Here is mijn Herder. De gemeente heeft tijdelijke huisvesting en is op zoek naar een eigen gebouw voor een Messiaans Centrum voor de mensen in Tel Aviv-Yafo.

Informatie Messiaanse bediening:

Type: Evangelisatiecentrum

Projectnummer: 1708

Plaats: Tel Aviv

Website: www.dugit.org

01-01-2018

Gerelateerde informatie

Evan Thomas, leider voorgangersteam
Beith Asaph is een gemeente in de kustplaats Netanja en is nauw verbonden met de ‘mainstream’ Messiaanse beweging in Israël. De gemeente werkt onder jongeren en soldaten, geeft bijbels onderwijs en is actief in verzoeningsinitiatieven. De gemeente komt samen op zaterdagochtend.
1749 Kehilat Beit Asaph
01-01-2018
Chad Holland, leider voorgangersteam
De 'Kings of Kings gemeenschap' wil een toegewijde gemeenschap zijn die de Messias centraal stelt, door de Geest wordt bekrachtigd en discipelen maakt. King of Kings wil het 'ware gezicht van Jezus' aan Israël en de volken bekend maken. De gemeente komt samen in het centrum van Jeruzalem op zondagmiddag. Verder is de gemeente onder meer betrokken bij de Jeruzalem Gebedstoren, het counseling-centrum 'Anker van Hoop', een distributiecentrum, de 'Kings Mediaschool' en de 'Yuvalschool' voor muziek en kunst.
1765 King of Kings Community
01-01-2018
Eitan Shishkoff, directeur
Tents of Mercy (tenten van genade) is een gemeentestichtingscentrum. Het volgt de apostolische beweging van uitbreiding van het Koninkrijk van God naar onbereikte gebieden in Israël. Het doet dat door het bieden van humanitaire hulp, outreach en gemeentestichting. Inmiddels zijn er vijf lokale gemeenschappen in het noorden van Israël gesticht.
1718 Tents of Mercy
01-01-2018