P 1720 Lech L’cha

Lech L’cha (Ga op pad) is een discipelschapstraining van drie maanden die jonge Israëlische gelovigen helpt groeien in geloof door middel van onderwijs, aanbidding, leiderschapstraining, diaconaal werk en ontmoeting met andere gelovigen. De visie is: discipelen maken die discipelen maken die op hun beurt weer discipelen maken.

Directeur Yochanan Stanfield: ‘We bieden een intensief Bijbelschoolprogramma aan waarbij ze een beter overzicht van de hele Bijbel krijgen maar hun geloof ook in praktijk brengen door vrijwilligerswerk te doen. Veel jongeren willen Gods woord indrinken. We leren ze dat ze compleet zijn in de Messias en dat God hen geheel herstelt.’

Oprichter: Yonathan Stanfield
Type: Discipelschapstraining voor jongeren
Plaats: Jeruzalem
Website: www.lechlcha.com

24-07-2019

Gerelateerde informatie

Vlakbij de Oude Stad aan het begin van de Jaffa straat is het Israëlische Bijbelgenootschap gevestigd. De organisatie zet zich in om het Oude en Nieuwe Testament beschikbaar, bekend en toegankelijk te maken in Israël. De organisatie ontwikkelt kindermateriaal en vertalingen van de Bijbel in modern Hebreeuws.
P 1771 The Bible Society in Israel
24-07-2019
Be’ad Chaim (Voor het leven) is een Pro Life organisatie, toegewijd aan de bescherming van moeder en kind. Met centra in heel Israël en een hulplijn voor zwangere en alleenstaande moeders helpt het vrouwen die een abortus overwegen of laten uitvoeren. Vrouwen worden geholpen met gesprekken en morele en praktische ondersteuning.
P 1706 Be'ad Chaim/Pro Life
24-07-2019
Huize Ebenezer is een Messiaans verzorgingstehuis in Haifa. Het complex is in de jaren ’70 gesticht door Noorse christenen. Op dit moment wonen er ongeveer 30 bejaarde bewoners, zowel Messiaanse Joden als Arabische christenen. Het tehuis wordt geleid door de Arabische Johnny Khoury en zijn Messiaans-joodse vrouw Shoshanna.
P 1751 Ebenezer Home
24-07-2019