P 1765 King of Kings Community

De gemeente 'Melech Hamlachim’ (Kings of Kings / Koning der koningen) is één van de grote Messiaanse gemeenten in Israël. De gemeente is gevestigd in het hart van Jeruzalem en trekt een internationaal publiek en houdt, in tegenstelling tot de meeste gemeenten in het land, op zondagmiddag diensten.

De gemeente wil graag het ‘ware gezicht van Jezus’ aan Israël en de volken bekend maken. King of Kings is ook betrokken bij de Jeruzalem Gebedstoren en ‘Yuval Arts’, een Messiaanse muziek- en kunstschool.

Plaats: Jeruzalem
Leider voorgangersteam: Chad Holland
Website: www.kkcj.org
Video: volg deze link

13-06-2019

Gerelateerde informatie

Tiferet Yeshua (Glorie van/voor Jezus) is een Hebreeuws-talige gemeente in Tel Aviv en ziet het als haar roeping om discipelen te maken die met hun hele hart de Heer willen volgen. De gemeente is erg actief op internet met studies en getuigenissen. De gemeente organiseert ook concerten en heeft een koffietent.
P 1728 Tiferet Yeshua
01-06-2019
De gemeente City of Light (stad van licht) heeft veel te maken met de gevolgen van de raketbeschietingen uit de nabijgelegen Gazastrook. Spelletjes doen met de kinderen in de schuilkelder midden in de nacht hoort bij het leven. Als het luchtalarm gaat tijdens en samenkomst op sabbat, verdwijnt de gemeente dan ook snel de schuilkelder in.
P 1773 City of Light
13-06-2019
De gemeente Shemen Sasson (‘vreugdeolie’) komt vrijdagmiddag samen in een zaaltje in downtown Jeruzalem. Eén van de belangrijkste speerpunten van de gemeente is de vechtsportschool Atos die op andere dagen van de week actief is in de samenkomstruimte. Getrainde gemeenteleden geven er les in jiu jitsu en Krav Maga.
P 1731 Shemen Sasson
13-06-2019