P 1765 King of Kings Community

De gemeente 'Melech Hamlachim’ (Kings of Kings / Koning der koningen) is één van de grote Messiaanse gemeenten in Israël. De gemeente is gevestigd in het hart van Jeruzalem en trekt een internationaal publiek en houdt, in tegenstelling tot de meeste gemeenten in het land, op zondagmiddag diensten.

De gemeente wil graag het ‘ware gezicht van Jezus’ aan Israël en de volken bekend maken. King of Kings is ook betrokken bij de Jeruzalem Gebedstoren en ‘Yuval Arts’, een Messiaanse muziek- en kunstschool.

Plaats: Jeruzalem
Leider voorgangersteam: Chad Holland
Website: www.kkcj.org
Video: volg deze link

13-06-2019

Gerelateerde informatie

De gemeente Shemen Sasson (‘vreugdeolie’) komt vrijdagmiddag samen in een zaaltje in downtown Jeruzalem. Eén van de belangrijkste speerpunten van de gemeente is de vechtsportschool Atos die op andere dagen van de week actief is in de samenkomstruimte. Getrainde gemeenteleden geven er les in jiu jitsu en Krav Maga.
P 1731 Shemen Sasson
13-06-2019
Eitan Shishkoff, directeur
Tents of Mercy (tenten van genade) is een gemeentestichtingscentrum. Het volgt de apostolische beweging van uitbreiding van het Koninkrijk van God naar onbereikte gebieden in Israël. Het doet dat door het bieden van humanitaire hulp, outreach en gemeentestichting. Inmiddels zijn er vijf lokale gemeenschappen in het noorden van Israël gesticht.
1718 Tents of Mercy
01-01-2018
Gil Afriat, voorganger
Tiferet Yeshua (betekent: De Glorie van Jezus) is een Hebreeuwstalige gemeente in Tel Aviv. De gemeente komt samen op vrijdagmiddag vlak voor het begin van de Sabbat. De gemeente ziet het als roeping om het Evangelie te delen met een nadruk op de gaven van de Heilige Geest.
1728 Tiferet Yeshua
01-01-2018