P 1734 Kerem El

De gemeente Kerem El (Gods wijngaard) ligt midden in de seculiere havenstad Haifa op de berg Karmel. Het is een levendige Hebreeuwstalige gemeente die samenkomt op zaterdagavond. Kerem El wil de plaatselijke bevolking met het Evangelie van Messias Jezus bereiken om de mensen in Haifa tot discipelen van Hem te maken.

Plaats: Haifa
Voorgangers: Daniel & Luanne Sayag, Stefan Silver, Jonathan Arnold
Website: kerem-el.org.il
Video: volg deze link
GemeentenieuwsGemeenteNieuws_sep2015.pdf

 

13-06-2019

Gerelateerde informatie

De gemeente City of Light (stad van licht) heeft veel te maken met de gevolgen van de raketbeschietingen uit de nabijgelegen Gazastrook. Spelletjes doen met de kinderen in de schuilkelder midden in de nacht hoort bij het leven. Als het luchtalarm gaat tijdens en samenkomst op sabbat, verdwijnt de gemeente dan ook snel de schuilkelder in.
P 1773 City of Light
13-06-2019
Guy Cohen, voorganger
De gemeente Harvest of Asher (Oogst van Asher) in Akko bestaat uit gelovigen uit de Joden en de volken. De gemeente is vernoemd naar de stam Asher die dit kustgebied in Noord-Israël was toegewezen door God. De gemeente ziet het als haar roeping om Akko te veroveren, niet met wapens maar met de liefde van God.
1754 Harvest of Asher
07-12-2017
Eitan Shishkoff, directeur
Tents of Mercy (tenten van genade) is een gemeentestichtingscentrum. Het volgt de apostolische beweging van uitbreiding van het Koninkrijk van God naar onbereikte gebieden in Israël. Het doet dat door het bieden van humanitaire hulp, outreach en gemeentestichting. Inmiddels zijn er vijf lokale gemeenschappen in het noorden van Israël gesticht.
1718 Tents of Mercy
01-01-2018