1752 Makor HaTikvah

Cookie Schwaeber-Issan, directeur

Makor HaTikva (‘Bron van Hoop’ in het Nederlands) is een Messiaanse basisschool in Jeruzalem. De school ziet het als roeping om kinderen toe te rusten als levend getuige van Jezus. De school werkt met gecertificeerde leerkrachten en wil in de toekomst graag overheidssteun krijgen, maar is nu nog afhankelijk van giften.

Informatie Messiaanse bediening:

Type: Basisschool

Projectnummer: 1752

Plaats: Jeruzalem

Website: www.makorhatikvah.org

 

01-01-2018

Gerelateerde informatie

Victor Kalisher, directeur
De Bible Society is gevestigd op een strategische plek tussen de Oude Stad en het stadscentrum van Jeruzalem. De Bible Society zet zich in om het Woord van God beschikbaar, toegankelijk en bekend te maken voor mensen in heel Israël, in hun moedertaal; hebreeuws. Gewerkt wordt onder meer aan een kinderbijbel met tekeningen in het Hebreeuws. Zie hierover meer in onderstaande video.
1771 The Bible Society in Israel
01-01-2018
Eitan Shishkoff, directeur
Tents of Mercy (tenten van genade) is een gemeentestichtingscentrum. Het volgt de apostolische beweging van uitbreiding van het Koninkrijk van God naar onbereikte gebieden in Israël. Het doet dat door het bieden van humanitaire hulp, outreach en gemeentestichting. Inmiddels zijn er vijf lokale gemeenschappen in het noorden van Israël gesticht.
1718 Tents of Mercy
01-01-2018
Tony Sperandeo, Voorganger
De gemeente Hamaayan is met recht internationaal te noemen. Leden zijn afkomstig uit 20 landen. Hoewel de voertaal Hebreeuws is, zijn er huisgroepen in het Spaans, Portugees, Engels en Russisch. In Tel Aviv is inmiddels een Indiase dochtergemeente gestart voor de vele Indiase mensen die bij Israëlische ouderen in de verzorging werken. Voorganger Tony Sperandeo: “Het Evangelie ging vanuit Jeruzalem naar de einden van de aarde en komt nu weer terug naar Jeruzalem. Vreemdelingen zullen het Joodse volk tot jaloezie wekken en hen het Evangelie brengen.”
1727 Kehilat HaMaayan
01-01-2018