P 1756 Ahavat Yeshua

Ahavat Yeshua (liefde van Jezus of liefde voor Jezus) is een Hebreeuws-talige gemeente in het centrum van Jeruzalem en wil graag de liefde van Hem uitdragen op allerlei gebieden. De gemeente heeft een sterke focus op de vijfvoudige bediening uit Efeze 4 en de wederkomst van Jezus in Jeruzalem.

De gemeente is in 2006 opgericht door Eddie Santoro, die daarvoor diende bij de gemeente Tiferet Yeshua in Tel Aviv. Santoro is na een ziekbed in juni 2019 overleden. Asher Intrater en Dan Juster zijn de huidige voorgangers. 

Plaats: Jeruzalem
Voorgangers: Asher Intrater en Dan Juster
Website: www.ahavatyeshuajerusalem.org 

19-06-2019

Gerelateerde informatie

De gemeente Shemen Sasson (‘vreugdeolie’) komt vrijdagmiddag samen in een zaaltje in downtown Jeruzalem. Eén van de belangrijkste speerpunten van de gemeente is de vechtsportschool Atos die op andere dagen van de week actief is in de samenkomstruimte. Getrainde gemeenteleden geven er les in jiu jitsu en Krav Maga.
P 1731 Shemen Sasson
13-06-2019
Tiferet Yeshua (Glorie van/voor Jezus) is een Hebreeuws-talige gemeente in Tel Aviv en ziet het als haar roeping om discipelen te maken die met hun hele hart de Heer willen volgen. De gemeente is erg actief op internet met studies en getuigenissen. De gemeente organiseert ook concerten en heeft een koffietent.
P 1728 Tiferet Yeshua
01-06-2019
De gemeente Harvest of Asher (Oogst van Asher) in Akko is vernoemd naar de stam Asher die dit kustgebied in Noord-Israël was toegewezen door God. De gemeente ziet het als haar roeping om Akko te veroveren met de liefde van God. In de tijd van Paulus was hier al een Messiaanse gemeente. Akko heette toen Ptolemaïs.
P 1754 Harvest of Asher
19-06-2019