P 1754 Harvest of Asher

De gemeente Harvest of Asher (Oogst van Asher) in Akko is vernoemd naar de stam Asher die dit kustgebied in Noord-IsraĆ«l was toegewezen door God. De gemeente ziet het als haar roeping om Akko te veroveren met de liefde van God. In de tijd van Paulus was hier al een Messiaanse gemeente. Akko heette toen PtolemaĆÆs.

Guy Cohen, een in Israël geboren zoon van een sefardische rabbijn, leidt de gemeente met zijn vrouw Tali. Veel gemeenteleden hebben hun wortels in Rusland. De gemeente richt zich vooral op kinderwerk. 

Plaats: Akko
Voorganger: Guy Cohen
Website: harvestofasher.org
Video: volg deze link
Gemeentenieuws: GemeenteNieuws_dec2016.pdf

19-06-2019

Gerelateerde informatie

De gemeente Rivers of Living Water (Rivieren van levend water) in Karmiƫl bestaat grotendeels uit Russische Joden die in de afgelopen decennia aliyah naar Israƫl maakten. De gemeente doet veel aan hulpverlening onder nieuwe immigranten. Ze krijgen producten en huisraad en een uitnodiging voor een bijeenkomst waar met mensen wordt gepraat en eventueel gebeden.
P 1714 Rivers of Living Water
19-06-2019
De gemeente City of Light (stad van licht) heeft veel te maken met de gevolgen van de raketbeschietingen uit de nabijgelegen Gazastrook. Spelletjes doen met de kinderen in de schuilkelder midden in de nacht hoort bij het leven. Als het luchtalarm gaat tijdens en samenkomst op sabbat, verdwijnt de gemeente dan ook snel de schuilkelder in.
P 1773 City of Light
13-06-2019
Tiferet Yeshua (Glorie van/voor Jezus) is een Hebreeuws-talige gemeente in Tel Aviv en ziet het als haar roeping om discipelen te maken die met hun hele hart de Heer willen volgen. De gemeente is erg actief op internet met studies en getuigenissen. De gemeente organiseert ook concerten en heeft een koffietent.
P 1728 Tiferet Yeshua
01-06-2019