Global Prayer Call 2015

GPC - logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Global Prayer Call is een wereldwijde oproep tot gebed. Gebed voor Israël en gebed voor ons eigen land. Gewoon vanuit uw eigen huiskamer of gebedsgroep in de gemeente.

Het belangrijkste doel is dat we bidden voor de houding van ons eigen land in relatie tot Israël. Het is nu 70 jaar na het einde van de Shoah en het einde van de Tweede Wereldoorlog. De pogingen van nazi-Duitsland om de Joden te vernietigen krijgen opnieuw publiekelijke aandacht. Het is een pijnlijke herinnering: waar was de christelijke kerk? Helaas moeten we concluderen dat de meeste mensen onverschillig reageerden. Dan rijst de vraag: wat doen wij nu?

Opnieuw wordt het Joodse volk wereldwijd, en in Israël in het bijzonder, bedreigd met vernietiging. Gedemoniseerd, geterroriseerd en onrechtvaardig behandeld door Islamitische volken en bewegingen. Ook het CGI sluit zich aan bij de Global Prayer Call zodat wij nooit meer onverschillig zijn. Wij moedigen u aan te bidden voor onze regering, voor ons volk en de kerken. Om eerlijk te handelen met Israël en een zegen te zijn voor Israël zoals de Bijbel opdraagt. Als wij dat doen zal God ons land ook zegenen.

De Global Prayer Call is van 27 januari tot 8 mei 2015 – 100 dagen van gebed

Er zijn 6 hoofdpunten:

1 Dank God voor Israël

2 Gebed om nederigheid in de kerk tegenover het Joodse volk

3 Gebed voor de kerk om een bron van diepe troost te worden voor het Joodse volk

4 Bid voor het herstel van Israël

5 Bid om de vrede en de heerlijkheid van Jerusalem

6 Bid om het behoud van Israël

6+1 Bid dat ons volk een zegen voor Israël wordt of blijft!

 

Download hier de Global Prayer Call 2015 brochure

(CGI sluit zich aan bij de activiteiten van Christenen voor Israël, de initiatiefnemer van Global Prayer Call in Nederland)